KHAS Küresel Ekonomi Politik Seminerleri: Marc Lavoie

22 Şubat 2023
Zoom

Kadir Has Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nün evsahipliği yaptığı “KHAS Küresel Ekonomi Politik Seminerleri”, neoliberal küreselleşme sonrası dünya ekonomisindeki gelişmeleri analitik yönden irdeleyecek ve “sadece dünyamızı anlamakla yetinmeyen, onu değiştirmeyi de amaçlayan” uluslararası düzeyde uzman davetli sosyal bilimciler tarafından yürütülüyor. Program boyunca iklim krizi ve yeşil dönüşüm; cinsiyet, etnik köken ve her alanda sosyal dışlanma ve eşitsizlik; küresel emek piyasaları; finansallaşma ve küresel kapitalizmin 21. yüzyılı konuları tartışmaya açılıyor.

Serinin 22 Şubat Çarşamba günkü etkinliğinin konuğu, Ottowa Üniversitesi’nden Prof. Marc Lavoie olacak. Prof. Lavoie’nın “Controversies about the causes of post-covid inflation in North America” başlıklı konuşmasını, Türkiye saati ile 20:00’de Zoom üzerinden takip edebilirsiniz.

Zoom ID: 835 3822 5262

Yeşil_İz Konferansları-14: Feridun Tur